Klientberättelser

HJÄRTEFRID

Med sina varma och varsamma händer ger Mari och Thomas - på Hjärtefrid - en fantastisk förmedling av energi. Deras behandlingar har stärkt mig och gjort mig mer harmonisk. Genom deras råd och hjälp har jag lärt mig att uppmärksamma, förstå och lita mer på mina egna sinnen. Den tillit som jag numera känner för min kropp, den tilliten känner jag för Mari och Thomas. Jag kommer definitivt att ta fler behandlingar hos dem. "Anneli"

 

 

Det råder ingen tvekan om att Mari & Thomas är andedualer. Deras självklara samspel och den harmoni dom utstrålar gav mig som klient en skön känsla av trygghet. Mari's varma energi och Thomas förtroendeingivande lugn hjälpte mig att snabbt slappna av och tillåta flödet i behandlingen. Det är en stark upplevelse av den universella kärleken och att allt är möjligt som möter dig när du blir omhändertagen i en behandling av Mari & Thomas.

"Anne"

 

 

Mari och Thomas utstrålar kärlek och värme. Jag ger dom mina varmaste rekommendationer för deras kunskap. "Lisbeth"

 

 

Thomas har en förmåga att på ett självklart och enkelt sätt förmedla budskap, utan omskrivningar. Sådant som jag uppfattade som osannolikt har i efterhand visa sig vara nyttig sann information och lärdomar för mig som jag inte själv först kunde se. Jag är otroligt tacksam för den hjälpen. Väldigt mycket i mitt liv har fallit på plats för mig efter mina behandlingar hos Thomas. "Anne"

 

 

Jag kan varmt rekomendera Mari och Thomas. Som klient möts man av skicklighet, äkthet och värme. "Jeanette"

 

Klientberättelser